JEUGD THEATERSCHOOL

De Jeugd Theaterschool van Arto Post Laboro richt zich op het geven van theaterlessen voor jongeren in de leeftijd van 9 tot 18 jaar oud. De jeugd wordt, op een bij hun leeftijd passende manier, de kunsten van het theater aangeleerd. Dit zorgt voor een solide basis voor de rest van hun acteercarrière.

Toneel voor de jeugd

Bij de Jeugdtheaterschool wordt er op spelende wijs kennis gemaakt met de uitvoerende kunsten van het theater. Dit wordt in de loop der jaren uitgebouwd naar de complexe basis van het acteren. Minimaal twee keer in het jaar worden er uitvoeringen gegeven , waarvan ten minste één volledige productie en één presentatievoorstelling.

Lid worden

Enthousiaste jonge toneelspelers, beginnend of met ervaring, die het leuk vinden om toneel te (leren) spelen, zijn van harte welkom. Kom gerust eens langs! Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap dient uiterlijk in mei, schriftelijk, te gebeuren.

Docenten

Op de jeugdtheaterschool wordt uitsluitend lesgegeven door opgeleide docenten die affiniteit hebben met jeugd en theatermaken.

Contributie

2019: €124,- per kalenderjaar | €5,- euro inschrijfgeld.

Repetitietijden

Groep 1
| 9 tot 11 jaar
| Dinsdag 16:45 uur - 17:45 uur
Groep 2
| 12 tot 18 jaar
| Dinsdag 18:0 uur - 19:30 uur

ONZE DOCENTEN

JTS GROEP 1

Joyce

d
e

L
a
e
t

JTS GROEP 1

Joyce

d
e

L
a
e
t

JTS GROEP 2

Eva

V
e
r
w
e
i
j

JTS GROEP 2

Eva

V
e
r
w
e
i
j

Impressie

DIT
IS JTS

Wij zijn JTS. Wij zijn de toekomst. Wij maken theater. Wanneer komt u bij ons kijken?