JEUGD THEATERSCHOOL

De Jeugd Theaterschool van Arto Post Laboro richt zich op het geven van theaterlessen voor jongeren in de leeftijd van 9 tot 18 jaar oud. De jeugd wordt, op een bij hun leeftijd passende manier, de kunsten van het theater aangeleerd. Dit zorgt voor een solide basis voor de rest van hun acteercarrière. 

Toneel voor de jeugd

Bij de Jeugdtheaterschool wordt er op spelende wijs kennis gemaakt met de uitvoerende kunsten van het theater. Dit wordt in de loop der jaren uitgebouwd naar de complexe basis van het acteren. Minimaal twee keer in het jaar worden er uitvoeringen gegeven , waarvan ten minste één volledige productie en één presentatievoorstelling.

Lid worden

Enthousiaste jonge toneelspelers, beginnend of met ervaring, die het leuk vinden om toneel te (leren) spelen, zijn van harte welkom. Kom gerust eens langs! Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggen van het lidmaatschap dient uiterlijk in mei, schriftelijk, te gebeuren.

Docenten

Op de jeugdtheaterschool wordt uitsluitend lesgegeven door opgeleide docenten die affiniteit hebben met jeugd en theatermaken.

Contributie

€140,- per kalenderjaar | €5,- euro inschrijfgeld.

Repetitietijden

Groep 1
| 9 tot 11 jaar
| Dinsdag 17:00 uur - 18:00 uur
Groep 2
| 12 tot 18 jaar
| Dinsdag 18:15 uur - 19:45 uur

BEN van BOKHOVEN

Mijn naam is Ben van Bokhoven, ik ben acteur, theatermaker en theaterdocent. Enkele jaren geleden maakte ik met leden van Arto een familievoorstelling ‘Super Jan’. Nu heeft de vereniging mij gevraagd om vorm te gaan geven aan de jeugdopleiding. Ik geef veel les op basis en middelbare scholen door het hele land, ik verzorg voorstellingen in de klas en organiseer workshop dagen. Ook ben ik actief als docent in het amateur circuit. Ik werk veelal op basis van improvisatietheater. Mijn lessen zullen daar vaak door gekenmerkt worden. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij de jeugdopleiding van Arto en kijk uit om alle kinderen en hun ouders te ontmoeten.​

DIT IS JTS

Impressie

Wij zijn JTS. Wij zijn de toekomst. Wij maken theater. Wanneer komt u bij ons kijken?